Hur lång tid tar det att installera solceller?

I den här artikeln kan du läsa om vad som kan påverka installationstiden för solceller.

Är du redo för en solcellsinstallation? Kontakta oss på Takel. Vi tar hand om allt och kan som oftast leverera en färdig installation på några veckor från påskriven offert!

Hem > FAQ Solceller > Hur lång tid tar det att installera?

Vanligtvis kan vi på takel leverera en färdig installerad solcellsanläggning på ett par veckor från påskriven offert. Vi arbetar för att de ska gå så snabbt och smidigt som möjligt för dig att få en färdig solcellsanläggning.

Nedan får du ett exempel på hur fort det kan gå mellan påskriven offert och installerad anläggning när du anlitar Takel.

”Takel är ett lokalt företag och enligt min erfarenhet innebär detta att de kan leverera fortare än de större solcellsföretagen. När jag anlitade Takel var det bara en fråga om DAGAR! mellan undertecknandet av offert och att vi fick 44 solceller installerade på vårt tak!”
Gareth and his family gives Takel five stars
Gareth Biggs, Åkersberga

1. Offert

Gareth skrev på offert: 8 nov 2022

2. Leverans

Panelerna leverades : 10 nov 2022

3. Installation

Installationen var klar: 19 nov 2022

Solceller i 4 enkla steg

Med vår smidiga process tar det i regel inte mer än några veckor mellan godkänd offert och färdig solcellsanläggning

1. Offert

Du kontaktar oss. Vi tar fram en offert. Därefter kommer vi gärna ut till er och tittar på ert tak samt diskuterar alternativ.

2. Order

Efter accepterad offert lägger vi en order hos en av våra leverantörer. Först när ordern är levererad skickar vi en första faktura.

3. Installation

När panelerna är levererade bokar vi installation. Vanligtvis är det 1–2 veckors framförhållning som gäller.

4. Slutfaktura

När allt är installerat skickar vi slutfakturan. Nu är det bara att vänta på att nätägaren ska koppla in er nya anläggning.